Her må vi bli mer kreative, men siden Chorizo er favoritten og må bli med hver uke, så begrenser det seg litt…
Favoritten:
Tomatpizzasaus, Mozerella og cheddarost, Chorizo (tynn variant) og gjerne litt løk og tomat.
Spekeskinke
Samme som over bare Chorizo byttes ut med spekekinke
Veggis
Hvit pizza med cheddarost, sopp, paprika, rødløk, vårløk eller purre og gjerne mais. For litt mer smak, sprinkle over olivenolje med chili.
Gyros
En av favorittene til middag blant Kidså er gyroskjøtt stekt og så kokt med en fløtesaus. Middagsrester av dette smaker fortreffelig på en pizza, kun med ost og rester av gyros i fløtesaus.
Four Cheeses
Enten en bruker tomatsaus eller en hvit saus av Creme Fraîche så smaker det godt med en topping av cheddarost, mozzarella, blåmuggost og Parmesanost på toppen.
Potet med rosmarin
Creme Fraîche med tynne potetskiver. Bruk Mandolin eller som jeg ostehøvel. La dem ligge i vann og tørk dem så i ett kjøkkenhåndkle. Smør Creme Fraîche på bunnen, legg på potetskiver, strø på rosmarin og flaksalt.
Potet med flaksalt og olivenolje med chili
Smør Creme Fraîche på bunnen, legg på tynne potetskiver, sprinkle over chiliolje og strø på flaksalt.
Pære med Blåmuggost
Lager denne som hvit pizza med Creme Fraîche. Legger ett tynt lag med mozzarellaost, men tynne skiver av pære og skiver av blåmuggost.